Zonnebeke 8980
+471670228
jarne.dekein@student.howest.be

Over mij

About Me

Ik ben Jarne Dekein (18 jaar) student Netwerkeconomie. Ik ben afkomstig uit Wervik en binnenkort verhuis ik naar Zonnebeke. In het middelbaar heb ik 6 jaar Handel gestudeerd in de Heilige Familie Ieper.

In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met gamen, afspreken met vrienden, reizen en werken voor school. Ik ben een vrij open en sociaal persoon, ik vind van mijzelf dat ik wel vrij empatisch ben. Ik hou af en toe ook van een goede rationele discussie over onderwerpen die mij interesseren en als iemand mij kan overtuigen van zijn/haar standpunt heb ik er niets op tegen om mijn mening te veranderen. 

Deze WordPress website dient als portfoliowebsite waar ik doorheen mijn opleidingen verschillende activiteiten en opdrachten zal posten.

Voetbal

Ik probeer af en toe ook wat tijd vrij te maken om samen met vrienden te gaan voetballen

Basketball

Ik kijk graag naar basketbal, meer specifiek de NBA. Dit is voor mij de leukste sport om te kijken.

gamen

Wanneer ik tijd heb hou ik er van om samen met mijn vrienden te gamen

Hieronder zie je de uitslagen van mijn Big five test. Uit deze test is het de bedoeling dat je kan zien welk soort karakter en persoonlijkheid je hebt. Een belangrijke eigenschap van deze test is dat je niet het ene of het andere uiterste bent van een karaktereigenschap. Je bent bijvoorbeeld niet 100% behulpzaam of 100% egoïstisch, maar je zit ergens tussenin.

Uit mijn resultaat zien we dat ik over het algemeen een extravert ben en dat ik het niet erg vind als de aandacht naar mij getrokken wordt. Ook kunnen we zien dat ik graag in een team werk en graag help om te zorgen dat de sfeer in een groep goed ligt. Ik ben niet zo goed in het distribueren van opdrachten of het plannen er van. Ik begin liever spontaan aan opdrachten en werk liever flexibel. Misschien werk ik soms wat te flexibel en is het soms nodig dat ik mijn werk in grote lijnen plan.

Volgens de MBTI-test ben ik een campagnevoerder. Dit wil zeggen dat ik een enthousiast, creatief en charismatisch persoon ben. 

De test zegt dat ik meer extrovert dan introvert ben, waar ik het wel mee eens ben. Bij mensen die ik niet goed ken ben ik zeker wel meer introvert, maar als ik iemand beter leer kennen dan kan ik mezelf gemakkelijker openstellen. Ook begin ik sneller aan een opdracht zonder er teveel over na te denken of te plannen, ik improviseer liever dan te veel tijd te spenderen aan het plannen.

Hieronder staat mijn persoonlijk logo. Hierop heb ik vooral mijn vrijetijdsbezighoudingen op gezet. We zien een PlayStation 4 controller, een monitor en het logo van Spotify. 

Ik koos voor de controller omdat ik graag game samen met mijn vrienden. De monitor staat voor het kijken van series en films, ik zou me iedere dag bezig kunnen houden met series te kijken of een film te bekijken. Ik kijk het liefst actie, drama en komedie series en films, maar ik hou me ook graag bezig met het kijken van nuttige documentaires en YouTube video’s. Het logo van Spotify representeert het feit dat ik bijna ieder moment van de dag naar muziek luister. Dit zorgt ervoor dat ik rustig word en dat ik alle drukte rond mij vergeet. Anderzijds helpt het me ook om te focussen wanneer nodig.

Het logo is in het zwart en wit, hier koos ik voor omdat ik grijswaren het mooist vind qua kleding en accessoires.

Dit is mijn visitekaartje, ik wou het zo simpel en modern mogelijk maken.

Hieronder staat mijn Outlook-handtekening.