Zonnebeke 8980
+471670228
jarne.dekein@student.howest.be

Gentrepreneur Café

Gentrepreneur Café: online

Dit online evenement georganiseerd door Gentrepeneur op 16 december was voor mij de eerste keer dat ik een online café meemaakte. 

Ik ging naar dit netwerkevent met om voornamelijk eens te horen waar andere jongeren mee bezig zijn en om te netwerken natuurlijk. Ik vond geen interessante contacten voor Requipment, maar het was over het algemeen wel een interessante en toffe avond.

Via school hebben we een paar netwerktips meegekregen. Ik vond dat ik persoonlijk op sommige tips goed mijn best deed. Zoals ‘Vergeet niet te lachen’, men krijgt soms de gewoonte om met een neutraal gezicht naar iemand te kijken als je online met iemand praat. Ik deed mijn best om non-verbale feedback te geven aan de persoon waarmee ik praatte. 

‘Blijf niet plakken bij de mensen die je kent’ was nog een tip die werd meegegeven. Ik wist dat mijn collega van Requipment Robin Waelkens aanwezig ging zijn, maar via dit medium was het ook niet mogelijk om samen te blijven. Wat eigenlijk een goede eigenschap was. 

Achter de computer was het ook gemakkelijk om informatie op te schrijven over de mensen waarmee je praatte. Op die manier vergeet je na het gesprek niet wie ze waren en waar ze te vinden. Dit heb ik voor zo veel mogelijk mensen waarmee er een klik was geprobeerd. 

Gentrepreneur is volgens mij een zeer handige organisatie om in het oog te houden voor volgende netwerkevents en webinars.

 

Wat vond je van dit bericht?

Selecteer een ster om mij feedback te geven!

/ 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *