Zonnebeke 8980
+471670228
jarne.dekein@student.howest.be

Close The Gap

What gap?

Close The Gap is een internationale organisatie die die de kloof tussen derdewereldlanden en het rijke westen wil verkleinen. Dit doen ze door kwalitatieve computers te schenken aan scholen, ziekenhuizen en andere projecten in derdewereldlanden. Deze organisatie zorgt ervoor dat alle computers van goede kwaliteit zijn en refurbished waar nodig. Ze zorgt ook voor het veilig transport van de computers. Close The Gap werkt samen met andere organisaties die zorgen voor de implementatie en het goede gebruik van de computers door de kinderen en werknemers in de scholen of bedrijven. 

Hun impact

Sinds 2003 hebben ze al meer dan een miljoen computers ingezameld en meer dan 6000 projecten geholpen. Deze organisatie is voor mij en voor mijn teamgenoten van Requipment zeker een voorbeeld en we zullen zeker met hen contact proberen leggen.

Hieronder staat een video die alle realisaties van de organisatie toont. We zien ook de mindset van de medewerkers en vrijwilligers van Close The Gap. Het is een organisatie die zeker hun steentje wil bijdragen en die voor mij persoonlijk een zeer goede missie heeft.

Bronnen

 Website van Close The Gap: https://www.close-the-gap.org/

Wat vond je van dit bericht?

Selecteer een ster om mij feedback te geven!

/ 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *