Zonnebeke 8980
+471670228
jarne.dekein@student.howest.be

In a team

Op deze pagina toon ik hoe ikzelf werk in een team. Ik begin met de Belbin teamrollen test en de Roos van Leary. 

Uit mijn resultaat zien we dat ik over het algemeen een extravert ben en dat ik het niet erg vind als de aandacht naar mij getrokken wordt. Ook kunnen we zien dat ik graag in een team werk en graag help om te zorgen dat de sfeer in een groep goed ligt.

Ik ben niet zo goed in het distribueren van opdrachten of het plannen er van. Ik begin liever spontaan aan opdrachten en werk liever flexibel. Misschien werk ik soms wat te flexibel en is het soms nodig dat ik mijn werk in grote lijnen plan.

Van mezelf vind ik dat ik af en toe initiatiefrijk ben, ik neem meestal initiatief wanneer het gaat over een opdracht die ik graag doe of over een onderwerp die mij echt interesseert. Ik probeer wel altijd zo vriendelijk mogelijk te zijn en hoop dat dit ook lukt. Doordat ik zo vriendelijk mogelijk probeer te zijn heb ik altijd een oog voor de belangen van anderen. Misschien heb ik deze belangen te veel in het oog en zou ik ook mijn eigen belangen wat meer op de eerste plaats moeten zetten. Ik denk graag van mezelf dat ik wel doortastend ben.

Meestal ben ik welbespraakt, er zijn wel veel momenten wanneer ik niet uit mijn woorden geraak maar meestal lukt het mij dan wel om mezelf terug bij elkaar te rapen. Ik probeer zo hartelijk en joviaal mogelijk over te komen en te zijn. Volgens mij ben ik wel nog redelijk overtuigend wanneer ik geloof in iets. Communicatie is volgens mij zeer belangrijk wanneer je samen aan een project werkt, daarom doe ik altijd zo hard mogelijk mijn best om zo veel mogelijk te communiceren met mijn teamgenoten. Ik ben zeker niet altijd aanwezig tijdens ons groepswerk en moet daar zeker aan werken. Het gebeurt dan veel dat ik met andere dingen bezig ben die op dat moment niet belangrijk zijn. Het is inderdaad ook waar dat ik heel erg op kan gaan in mijn enthousiasme en daardoor soms irritant kan overkomen.